Контакти

Контакти - телефони за контакти с Цветметал - Коли за скрап

Контакти – телефони за контакти с Цветметал – Коли за скрап

Контакти с Цветметал

Имате коли за скрап ?

Имате въпроси относно предаването на коли за скрап ?

Искате да научите повече за това как се предават коли за скрап ?

Имате нужда от авточасти втора употреба за да ремонтирате автомобила си ?

Предлагаме ви следните начини за контакт с нас :

От понеделник до събота / 08.00 – 18:30 ч.

тел.: 088 540 56 79

и на e-mail :  cvetmetal@abv.bg

Ние от Цветметал осъзнаваме, че предаването на коли за скрап е действие, което не сте правили до сега, че имате много неясни въпроси, на които търсите отговори. Потърсете ни на посочените за контакти телефони или на e-mail-а ни и ние с готовност ще ви обясним процедурите и отговорим на въпросите ви.

Не предавайте автомобила си на случайни прекупвачи на коли, доверете се на фирма, законно извършваща тази дейност, получила всички необходими лицензи и разрешителни. Само така ще сте сигурни, че колата ви е правилно обезопасена, разкомплектована и рециклирана, без да замърси природата и града ни. Имате телефони за контакти с нас – позвънете ни.

Потърсете ни на посочените контакти, ако имате нужда и от авточасти втора употреба, за да отремонтирате атомобила си. Не правете ненужно скъпи ремонти – винаги има и по-добри алтернативи. Обадете ни се и ние ще ви предложим бързо и надеждно решение на проблемите ви.

Ние от Цветметал 2011 вярваме, че грижата за чиста природа и за чиста София е на всички нас и ви предлагаме заедно да изпълним мисията си на добри стопани.

За още информация – потърсете ни във Facebook.

Очакваме ви !