Авточасти втора употреба

Авточасти

Авточасти втора употреба

Другата ни успешна услуга, която ви предлагаме е продажба на авточасти втора употреба за всички марки леки и лекотоварни автомобили.

Ако разполагате със стар и амортизиран лек или лекотоварен автомобил на който му предстои ремонт или не е в движение поради повреда, то скоро ще имате нужда от авточасти. Имате няколко начина да си решите проблема :

  1. Закупуване на нови, оригинални части от официален вносител. В повечето случай те са толкова скъпи, че правят ремонта невъзможен или крайно неизгоден финансово.
  2. Закупуване на нови, неоригинални авточасти с неясен произход, които в повечето случай са толкова по-евтини от оригинала, че подлагат на съмнение качеството на материалите от които са направени и изработката.
  3. Закупуване на оригинални авточасти , втора употреба на добри цени с ясен и доказан  произход и сигурна съвместимост с дефектиралите.

За предпочитане е дефектните части да се заменят с нови и оригинални, но в много от случаите замяната с такива е неоправдана. Ние ще ви помогнем в ремонта на вашия автомобил. Ще ви предложим надеждни оригинални части втора употреба на много изгодни цени.

Според европейските изисквания 80 % от автомобилите, използвани в европа трябва да се рециклират. Няма причина всяка една част от автомобилите ви , ако е изправна и годна за повторна употреба, да не се използва отново. Това ще спести добива на суровини и полезни изкопаеми.  Ще спести изразходване на много повече енергия и изразходването на тонове вода за производство, която после ще трябва да се пречиства отново.

Потърсете ни !

Разполагаме с голямо разнообразие от авточасти за всички системи, механизми и агрегати на автомобила ви, които допълваме и обновяваме постоянно. Ако нямаме в момента точно вашите авточасти втора употреба, то колегите ни ще помогнат да решим бързо и качествено проблема ви.

Проверете дали необходимите ви авточасти втора употреба са налични в електронния ни магазин. Ако не ги видите – потърсете ни. Споделете от какво се нуждаете и ние ще направим всичко възможно, максимално бързо да ви предложим решение. Не се колебайте да се обадите, ние сме насреща за всякакви заявки!

За още информация – потърсете ни във Facebook.