Коли за скрап

Изкупуваме катастрофирали и бракувани коли.

Изкупуваме катастрофирали и бракувани коли за скрап в София и региона.

 Коли за скрап

Цветметал 2011 ЕООД е създадена през 2011г. с цел търговия с коли за скрап, отпадъци от цветни и черни метали, излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), електрическо и електронно оборудване, бяла техника. Фирмата развива и успешна търговия с авточасти втора употреба за всички марки леки и лекотоварни автомобили.

Имаме издадено разрешение № 12-ДО-1163-00/18.10.2011г., издадено от РИОСВ – София по Закона за управление на отпадъците (ЗУО). Дейноста ни по изкупуване на коли за скрап е съсредоточена главно в гр. София и региона. Освен коли за скрап изкупуваме транспортна техника, строителни и битови метални отпадъци в големи количества.

За максимално удобство и улеснение, използваме собствен, безплатен за нашите клиенти транспорт за извозването на вашите коли до пунктовете ни. Винаги заплащаме веднага в момента на сделката, на място при клиента. Издаваме на място необходимите ви документи за дерегистрация на превозното ви средство в КАТ, и за извършената финансова операция.

Цветметал 2011 ЕООД  разполага с модерен център за разкомлектоване и площадка за временно съхранение на транспортираните коли за скрап, както и със съвременна рециклираща техника. Благодарение на това успяваме да рециклираме почти напълно вашият автомобил. Материалите, които не подлежат на рециклиране се извозват на специални за целта депа. Годните автомобилни части от изкупените автомобили, се предлагат за повторна употреба след почистване и щателна проверка за изправност.

Коли за скрап - рециклиран продукт номер 1 в света.

Коли за скрап – рециклиран продукт номер 1 в света.

Инвестиране в бъдещето

В световен мащаб старите и негодни коли за скрап са най-рециклирания продукт. Само в САЩ годишно се рециклират над 10 милиона автомобила. От всяка кола за скрап се извличат ценни суровини, способни неограничен брой пъти да бъдат рециклирани и използвани както в автомобилната индустрия отново, така и в строителството, тежкото машиностроене, хранителната промишленост и в много други сфери на живота. По този начин ние предлагаме най-добри условия на услугата и отговорен подход към процеса на рециклирането на коли за скрап.

В основата на Цветметал стои желанието да предложим качествени услуги на нашите клиенти в името на устойчиво развитие на обществото и околната среда. За успешното изпълнение на тази мисия, подхождаме към работата си с ентусиазъм, коректност и професионализъм. В подкрепа на тези думи можем да посочим многото доволни клиенти, предали своите коли за скрап при нас. Работещите в Цветметал 2011 ЕООД осъзнаваме отговорността си за бъдещето и се стремим да действаме според будното си екологично съзнание в настоящето.

Предайте старите си ненужни коли при нас, защото ние ви гарантираме, че ще бъдат рециклирани съгласно всички български и европейски норми за безопасност към природата. Гарантираме ви го ние, гарантира ви го и държавата, чрез лицензите и разрешителните, които ни е дала за извършване на този вид дейност.

Имате автомобил за скрап ? Не се колебайте да ни потърсите, ние сме на ваше разположение и с готовност да ви помогнем. Вярваме, че заедно можем да направим София красив и чист европейски град !

Коли за скрап

За още информация – потърсете ни във Facebook.